Sickness

Väldigt sent, I know. Men jag kan inte sova. Jag har varit sjuk i över en vecka men för ca tre dagar sedan blev jag sämre. Då fick jag feber (vilket jag SÄLLAN får när jag blir sjuk), intensiv huvudvärk och illamående. Så, de senaste dagarna har jag levt på Ipren för att må bättre, men det värsta är att när medicinen slutar verka så återkommer besvären. Det går inte över. Så, jag har bestämt mig för att kontakta min vårdcentral imorgon om jag fortfarande har dessa besvär. Det här är inte kul ska ni veta. Jag har gråtit ögonen ur mig eftersom jag har känt mig så pass sjuk att jag inte ens har kunnat gå ut med min hund. Snacka där om ångesten som härjade inombords medan jag var tvungen att vila och någon annan fick ta hand om min hund. Min hund...

Det här året har inte börjat bra, måste jag erkänna. Jag tappar hoppet ibland. 
Jag måste ringa vårdcentralen imorgon för jag orkar inte vara sjuk mer och jag orkar inte känna mig så utmattad hela tiden. 
Gud, vad ska jag ta mig till...
Restless legs, restless mind

Det var ett tag sedan jag var uppe så här sent, och fastän jag gick och la mig vid 10 så har jag inte kunnat somna. Jag har ett problem som alltid uppstår på kvällarna, nämligen något som kallas för restless legs. Nu är jag inte helt tvärsäker på att det är just detta jag lider av, men symtomen för restless legs är precis det jag upplever varje kväll. Jag vet inte varför, jag vet inte hur länge jag haft det och jag vet inte hur man får bort problemet. Allt jag vet är att smärtan i benen varierar. Ibland går det över när jag väljer en specifik sovposition, ibland håller det mig vaken hur länge som helst. Det är extremt jobbigt och frustrerande, speciellt när man är trött men inte kan sova. Just nu känner jag denna obehagliga smärta i benen. Jag vet inte om man kan kalla det faktisk smärta, utan det känns mer obehagligt, som stickningar och domningar. Jösses, jag blir snart tokig!

Så vitt jag minns så har jag alltid haft det problemet. Ibland har jag tvingats lyfta benen och ha dem på väggen intill mig för att lindra obehaget och kunna somna, men inte ens det funkar ikväll. 
Ska försöka stretcha lite och se vad som händer.