Den där stressen

Ute och går med min fluff. Jisses vilken start på veckan! Helgen har dessutom varit rejält utmattande. Nu är min brors förlovningsfest i alla fall över och vi behöver inte stressa över någonting... åtminstone på ett tag. Gud, vilken stressmänniska jag är! Om jag bara kunde slappna av. Om jag bara kunde.

Längesen

Dags för ett inlägg va. Galet varmt idag! Vad är det som händer - uppemot 26 grader i september! Sjukt. Idag jobbade jag stängning så jag var hemma ganska sent, inte minst för att jag stannade kvar en timma och möblerade om på vår avdelning. Det behöver bli lite mer "lekinbjudande" så jag försökte skapa en sådan miljö trots brist på material. Hoppas kollegorna gillar det:s
Jobb, jobb och åter jobb. Så har det sett ut på sistone och jag klagar inte. Denna vecka är min fjärde vecka på förskolan och jag är förbryllad över hur fort tiden går. Jag stormtrivs där och mitt jobb känns så rätt för mig. Jag älskar mitt jobb. Denna vecka hade jag min första inskolning och än så länge har det gått bra.
Nog om jobbet nu! :P

Rocky mår bra. Jag är inte längre orolig eller bekymrad över honom när jag är på jobbet, utan det känns tryggt att lämna honom varje morgon. Han klarar sig. Det jobbiga är dock när jag kommer hem och måste direkt ut med honom. Men det är så det är när man har husdjur, speciellt sådana stora och energifyllda hundraser. Då är det inte så lätt som man tror.

Annars är allt fint och medicinen har gett full effekt. Jag har knappt några "mörka" dagar längre.
Nej Gud, jag måste verkligen lägga mig nu, god natt!