Sick and tired of always being sick and tired

Stackars Rocky:'(((
Livet har inte varit lätt för den här hunden. Han haltar fortfarande till och från. Försökte boka tid hos veterinären till imorgon, men det fanns ingen tid. Nu får vi vänta till måndag igen. Guuuuud. Värst av allt är att jag blir tvungen att vara ifrån honom denna helg eftersom min systerdotters dop är på lördag och jag ska vara gudmor. Just nu känns allt så jäkla hopplöst och deprimerande och jag vill allt annat än åka bort från min grabb, men samtidigt skulle jag må katastrofalt om jag missade dopet och skulle aldrig förlåta mig själv. Min mage gör ont av all stress och oro så jag nästan gråter av det. Jag har i flera veckor haft ångest av tanken och ju närmare helgen kommer desto mer panik grips jag av. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag blir hela tiden ifrågasatt och andra försöker hela tiden styra mitt liv. Jag är så nära bristningsgränsen och jag sitter här i mörkret med min stackars hund och gråter. Varje beslut jag tar blir kritiserat och ifrågasatt. Jag mår fruktansvärt dåligt när Rocky mår dåligt, men ingen varken bryr sig eller förstår. Så fort jag talar om att min hund är högst prioriterad i MITT liv, då kommer kommentarerna den ena efter den andra. Ska jag behöva belysa dem att jag struntar fullständigt i vad folk tycker angående min relation till min hund? Han är mitt liv, punkt slut. Det är så oerhört trist att jag ständigt ska behöva försvara mig. Det verkligen tär på mig och jag orkar inte mer. Jag vill bara bära min hund i min famn och åka långt bort från allting och aldrig se mig bakom igen.
Ingen vet att Rocky är skälet till att jag fortsätter kämpa. Jag vet att Gud valde honom åt mig och jag tänker aldrig svika min hund. Så som han har burit mina bördor genom mina svåraste dagar, så kommer även jag att bära hans.
Den enda gången jag mår bra är när han mår bra och är 100% på topp. Men så har det inte varit på ett tag. När ska det här ta slut???:'((((

Maria

Om nu Gud har valt Rocky åt dig varför inte ha Gud som högst prioritet? Vem har bett dig att svika din hund? Vad betyder ens det? Det är klart att du ska ta hand om honom och bry dig om honom och gilla honom. Jag har aldrig velat få dig att må dåligt. Det har aldrig handlat om vad jag tycker/anser men alltid om vad Gud säger till oss i bibeln. Du ska dock veta att prioritera något/någon över Gud är inte något som går ihop inom kristendomen oavsett vad du skriver. Det kan du läsa om i bibeln och fråga vilken annan pastor, nunna, predikant, diakon osv. Försvara sig mot vem/vad? Jag kan inte säga att du har rätt fortsätt så duktig Sara om jag ser att det är fel enligt Guds ord och att det leder till att du skadar dig själv ännu mer. Det är att inte bry sig och dessutom att ljuga. Sara jag bryr mig verkligen om dig, jag har bett både för dig och för din hund i flera dagar och uppmanat dig till att ta kontakt med mig innan om du vill prata eller känner dig ensam och det gäller fortfarande.

Maria

Även om det inte var riktat till mig bör du också veta att jag inte tror jag är perfekt eller nåt, långt ifrån, jag är säkert den värsta människan som finns. Jag har också flera gånger i mitt liv omedvetet prioriterat andra högre än Gud som dig. Det är därför jag har lärt mig att aldrig låta någon bli källan till min glädje förutom Gud för att det skadade mig bara. Det gav mig tillfällig ytlig glädje som inte var sann. Guds frid!