Dead now

Jösses!! Mina ben värker av smärta! Min ena vad krampar. Men absolut värt det. Rocky och jag älskar att promenera, så smärtan efteråt ångrar jag inte. Jag får dock se hur det blir imorgon med benpasset på gymmet. Förhoppningsvis går smärtan över tills imorgon så jag kan träna ben.

Jag tycks ha glömt bloggen då jag har varit inaktiv i en vecka, men ibland känns saker lite för händelsefattiga för att skriva om, så det har därför varit tyst här.

Men men, jag måste lägga mig nu och sikta på mer än 7 timmars sömn. På sistone har jag slarvat med sömnen och knappt fått 6 timmars sömn. Väldigt, väldigt dåligt. Dags att börja lägga sig tidigt igen och få tillbaka de gamla rutinerna. God natt!

Vi älskar långpromenader


Härliiiiiigt!! Nu är både jag och Rocky helt slut och han har redan slocknat. 
Han tappar all vinterpäls och ser så liten och klen ut nu, men ändå så himla fin<3
Rocky bus. 

Magproblemen är gudskelov borta, men yrseln och illamåendet fortsätter att härja. Jag hoppas det är temporärt. God natt!

Gym is therapy

Dålig start på veckan, men vad kan man förvänta sig...
Alldeles för trött för att blogga, här är jag ändå. Dessa jävla biverkningar är kvar och jag har fått ännu en biverkning, en högst oönskad biverkning. Så är det. 
Rocky har i alla fall varit en ängel på sistone. En sån himla go och mysig kille. Tack Gud för honom och må Gud skydda honom från allt det onda<3

Det går även bra på gymmet. Tillbaka till terapin helt enkelt. 

Jag får sluta blogga på kvällarna och istället blogga under dagen så jag orkar hålla ögonen öppna. Nu får jag dock lägga mig, god natt!