Det var ju ett tag sedan...

Veckorna gick så fort när syrran var på besök och nu när jag satte mig ner för att äta frukost så kom jag på att jag inte har bloggat på länge. Det får bli ett kort blogginlägg eftersom jag har nu två hundar hemma. Rocky och Diesel. Diesels matte åker bort så han kommer att vara här i en hel vecka. Hundarna funkar bra ihop, de leker ganska vilt så jag har liksom släppt ut dem på altanen på framsidan så de får leka av sig och hålla på så mycket de vill. Nu la dem sig ner...oj, det har börjat regna så jag får ta och släppa in dem igen haha. Finisar<3

Jobb

På jobbet just nu! Idag öppnar jag och är då först här. Skönt att man slutar kl 1. Det är tyst och lugnt och idag är många barn lediga för det är förskolans sista dag och sen är det semester för alla. Förutom jag för jag ska jobba på en annan förskola nästa vecka. Blir kul! Nu väntar jag in ett barn som ska komma alldeles strax.

En vecka senare

Oj oj, det här var ju ett tag sen. Syrran, svågern och bebisen är på besök och mellan att umgås med hela familjen och gå ut med hundarna plus träna så går dagarna alldeles för fort och annat som jag vill eller behöver göra hinner jag inte med. Just nu sitter jag vid busshållplatsen i centrum och väntar på bussen hem. Japp, jag tog bussen till gymmet imorse, men det var bara för att min kusin skulle också gå med och eftersom hon inte har någon cykel så tog jag bussen med henne.
Vad är nytt då?
Jo, jag har gått från vegetarian till vegan nu. Det går alldeles utmärkt och jag känner mig motiverad att fortsätta med en vegansk kost resten av livet.
Okej, nu är jag på bussen hem. Hem till vovven och alla där hemma. Vi ska nog inte göra något speciellt idag. Igår firade vi Lucas som fyllde 12 år, och syrran hann dessutom färga mitt hår så nu har jag blivit rödhårig. Typ.

Anyway, vi får se vad som händer idag. Jag måste i alla fall ut med Rocky och Lucky när jag kommer hem.