Rocky, uppdatering.Jag vet att inlägget jag skrev senast inte var så glädjande, så jag ville uppdatera lite hur det går med Rocky nu. Jag fick hem honom i fredags och det går sakta framåt. Han hade som sagt blödningar i armbågsleden vilket fick spolas rent. Han ska få ta medicin för inflammation i 2 veckor, vila väldigt mycket och när han blir bättre får man sakta men säkert öka med promenader osv. Just nu får han alltså varken springa eller leka med andra hundar, bara korta koppelrastningar. Skit tråkigt, men så är det tyvärr. Han sover väldigt mycket och när han inte sover så tuggar han på massa tuggben eller blir rastlös. Det är det allra jobbigaste - rastlösheten och den extra energin han får pga all vila. Innan skadan så fick han springa av sig och leka och promenera en massa. Jag hade även tänkt börja springa igen med honom, men allt detta får vi glömma tills han blir helt återställd. 
Jag är oerhört glad över att han är hemma nu och jag är tacksam över att det inte var något allvarligare, men samtidigt känner jag mig fortfarande besviken och ledsen över hur allt det här kunde hända. Det känns orättvist. Jag menar, han blev 9 månader idag, alltså fortfarande väldigt ung, och så händer det honom sådant som jag önskar att inget djur skulle behöva uppleva, genomlida. 

Enligt Cesar Milan bör man inte tycka synd om hundar som har varit med om dåliga saker eftersom hundar känner av sånt och uppfattar det som en svaghet. Istället för att tycka synd ska man istället sträva efter att hjälpa hunden vidare, vara stark så hunden också kan vara stark osv. 

Jag tycker inte synd om honom för att han är svag eller för att jag tror att han aldrig kommer att klara sig. 
Jag tycker synd om honom för att jag hatar, jag verkligen avskyr att se djur lida. Det är något av det värsta jag vet. 
Och sen även för att han fortfarande är ung och borde inte veta vad smärta är.
Jag vet, det är inte jag som avgör hur det ska vara eller vad som ska hända, men ibland önskar jag att jag hade makten att hindra alla djur från lidelse. Djur är oskyldiga varelser. De vet inte vad hat är, de känner inte avund, de startar inte krig. Djur är fredliga.

Men det går trots allt bättre, Rocky är på bättringsvägen. Det är det viktigaste. Och så blev han förstås 9 månader idag. Jag har då haft honom i 7 månader. Jösses, tiden går fort. 
Titta så fin han är, haha men han behöver nog borstas lite på bakbenen. Så söööööt så man dör<3

Ja, men det var väl allt jag ville få ut idag. Får be för pojken min så läkprocessen går fort och han blir helt återställd. Skulle då dö lycklig.
Och nu är det så att jag måste in och duscha men aldrig igen lämna honom ensam, så jag får väl ta och kolla om någon kan se efter honom medan jag tar en världens snabbaste snabbdusch.