Tisdag morgon

God morgon! Vi var uppe vid 6 som vanligt. Pojkarna var väldigt leksugna denna morgon och eftersom de busade på kvällspromenaden igår så hade jag ingen lust att tjafsa med dem. De fick busa med varandra en stund och sedan fortsatte vi promenaden. Diesel är tyngre än Rocky och mycket starkare medan Rocky har längre ben och är snabbare och uthålligare. Goa pojkar, men tyvärr leker de lite för hårt och Rocky får ta en hel del smällar. Diesel ska som sagt vara här till söndag och dagarna går ju fort.
Nu ligger de ute och vilar efter frukosten.

Jag fick en fråga om hur jag mår och jag kan säga så här: det är varken bättre eller sämre med medicinen. Känns som om jag är i en bubbla, så att säga. När jag mår dåligt så kan jag inte gråta. När jag skrattar så känns det inte riktigt på samma sätt som förr. Det känns lite onaturligt, påtvingad, men jag tänker inte så mycket på det utan jag försöker bara vara i den situationen just då. Jag får fortfarande självmordstankar, men det är inte konstant och eftersom jag har varit så upptagen på sistone så har jag oftast kunnat tänka på något annat än det. Så, på det sättet så tror jag att medicinen har hjälpt. Jag som var ganska så osocial är nu på gränsen till social och kan starta upp konversationer med främlingar och inte bry mig det minsta om det. Det är ju så att folk med social fobi tar samma medicin, så vem vet - jag får kanske tacka medicinen för detta också.
Det är dock fortfarande inte helt okej och jag tvekar på att det någonsin kommer att bli det, men för tillfället går det undan. Det får vara så här helt enkelt, bara att acceptera läget. Kunde ju ha varit värre.

Nu ska jag i alla fall ha frukost medan pojkarna vilar sig. Hejhej!

Maria

Tack Gud att du mår lite bättre. Nu när du tar medicin vad är det som får dig att må dåligt ibland? Varje gång du får dessa tankar ta upp din bibel och meditera guds ord läs dessa: john 14:19, josua 1:9, uppenbarelseboken 21:4, psalm 51 och 130. Försök att memorera verser/citat från bibeln så att du direkt kan svara dessa tankar med fakta och sanning. Må gud göra dig frisk för hans äras skull min syster i kristus <3