Detta

Jag har inte ringt min läkare än. Får väl göra det imorgon (säger jag varje dag).
Jobbig period just nu. Min mage krånglar väldigt mycket till den graden att det har börjat påverka min vardag. Vet inte om det är kosten eller stressen eller medicinen. Jag vet inte. Men jag är riktigt trött på mina magproblem som har blivit värre med tiden. Det enda som hjälper är sömn, men så fort jag vaknar kommer smärtan och obehaget i magen tillbaka.

God natt.

Maria

Hej! Jag ska be för din mage, det låter som om det är medicinen. Då det uppkommit i samband med medicinen. Be dina föräldrar kontakta din läkare om du inte orkar underskatta inte dina närmsta relationer låt dig bli hjälpt.

Efter att ha följt din blogg några månader så har jag märkt att du lockas mycket till sentimentala texter från oftast okända personer. Jag kan själv ofta relatera till dessa men till viss mån. De beskriver mitt förflutna jag, ett jag utan tro. Ett förvirrat jag som inte hade hört Guds glada nyheter. Av denna anledningen vet jag inte riktigt hur mycket det jag nu kommer att påpeka har för betydelse för dig. Först har jag en fråga, varför vänder du dig till sådana texter när Guds ord finns? Jag menar när man smakat på sötvatten efter att ha druckit saltvatten, varför vill man gå tillbaka till saltvattnet? hänger inte med. Här kommer svar till engelska texten:

Om du verkligen ser livet som ett race så är du helt ute och cyklar enligt kristendomen. Meningen med ha kännedom om sanningen är att vi då blir fria från världens bekymmer. Det finns inget race i den världen vi kristna lever för. Vi är fria från den värld du pratar om den angår oss inte längre. Vi vet bättre, vi vet sanningen, vi vet att världen kommer att förgå och kan prioritera, vi kan älska Gud genom att göra hans vilja och endast hans vilja. Dessutom är vi förlåtna för alla våra synder genom hans blod och Guds kärlek är inte baserad på vår kärlek till honom, vilken större frihet och frid kan han ge oss än detta? Vad har vi för anledning att oroa oss för framtiden när vi vet att Gud redan är där och väntar på oss?

Joh 8:31-32 Jesus sade till de judar som hade satt tro till honom: "Om ni förblir i mitt ord, är ni verkligen mina lärjungar, och ni skall förstå sanningen, och sanningen skall göra er fria."

My love for you is not based on your love for me- 1 john 4:10

Varför ge människors tal/ord större betydelse än Guds ord, när du vet att Gud är sanningen? Låt Gud definiera dig och inte lögner, låt Guds ord röra ditt hjärta och inte människors, låt sanningen nå ditt hjärta. Det du gör i det här livet är mellan dig och Gud och inte mellan dig och människor så som sagt låt människor prata om dig dåliga saker, de gjorde de om Jesus också på hans tid. Vi är ju Guds barn så då får vi förvänta oss samma förföljelse som vår far. Leta istället reda på vad Gud säger om dig:

I am the bridegroom and you are my bride- john 14:3

I gave you the right to become my child when you received my son, Jesus, and believed in his name- john 1:12

I rejoice over you with singing- Zephaniah 3:17

I did not give you a spirit of fear but of power, love, and self- dicipline- 2 Timoothy 1:7

You are fearfully and wonderfully made- psalm 139:14

You are my treasured possesion, my peculiar treasure- Exodus 19:5

You were made in my image - Genesis 1:27

Att passa in i samhället är inte vårt jobb som kristna. Vara normal? I ett fysiskt och psykiskt tillstånd, det kvittar hursom ska vi vara tacksamma för de förutsättningar Gud har försett oss med. Han är tack och lov den visaste, han vet vad hans barn behöver bättre än vad hans barn tror sig behöva. Därför behöver vi inte vara oroliga för sådant. Vi har ett jobb och det är att lämna vårt liv till Gud och låta han skriva våra dagar. Vad mer kunde vi önska oss egentligen? Den visaste av de alla, skaparen kallar oss alla personligen till sig för att skriva våra dagar, vilken större ära finns det än detta?

Lita på folk och bygga relationer? Vad säger bibeln om det? Våra handlingar är mellan oss och Gud och inte mellan oss och människorna. Om en nära vän skulle förråda oss vet vi att Gud förstår oss, det var ju det Judas gjorde? Att leva i gemenskap och ha relationer är viktigt för oss kristna för att kunna sprida Guds ord och uppfylla budet att älska sin nästa som sig själv. Att bli sårade och skadade är något vi kristna måste förbereda oss på. Det stär i bibeln att den som inte tar upp sitt kors och följer mig är inte värd mig. Lidelse, förföljelse ingår i den kristna livsstilen.