Jag borde sova ://

Nu borde jag egentligen lägga ifrån mig mobilen och försöka sova eftersom jag ska upp kl 5 för att gå ut med Rocky, sen hem och äta och sen iväg till gymmet och därefter till jobbet. Japp, jag har fått heltid vikariat på en förskola och kommer att vara där fram till jul, och förhoppningsvis få förlängning efter det. Hoppas, hoppas. Idag var min första dag på nya jobbet och det gick hur bra som helst.
Det blir en lång dag imorgon eftersom vi kommer ha möte med personalen efter jobbet, men det ska nog gå bra ändå.
Det jobbiga blir ju att orka vakna kl 5 igen för att hinna både rasta Rocky och gå träna innan jobbet.

Anledningen till att jag verkligen ville blogga ikväll, fastän jag inte borde, var eftersom jag ville tala om att jag inte ignorerar kommentarerna, utan jag läser allt och jag försöker få tid att svara på dem i lugn och ro. Nu med jobbet och allt blir det lite svårare, men jag ska försöka göra tid för det.
Jag önskar jag hade tid att göra allt jag vill göra men tyvärr räcker tiden aldrig till. En del saker prioriteras medan andra skjuts upp eller negligeras. Livet på jorden. Det är väl så det är för alla; vi hinner aldrig göra allt vi vill göra. Det är inte meningen att låta negativ eller liknande, utan jag tänker mest att det är väl så det är helt enkelt.

Men men, nu ser jag att klockan tickar iväg alldeles för fort och ångesten över att behöva vakna upp om några timmar ökar. God natt! :sss

Detta

Jag har inte ringt min läkare än. Får väl göra det imorgon (säger jag varje dag).
Jobbig period just nu. Min mage krånglar väldigt mycket till den graden att det har börjat påverka min vardag. Vet inte om det är kosten eller stressen eller medicinen. Jag vet inte. Men jag är riktigt trött på mina magproblem som har blivit värre med tiden. Det enda som hjälper är sömn, men så fort jag vaknar kommer smärtan och obehaget i magen tillbaka.

God natt.

Prayers for Rocky

God morgon. Rocky och jag behöver nog lite extra sovmorgon denna måndag. Diesels ägare kom igår kväll och hämtade honom och jösses vad glad han blev när han såg dem. Fina Diesel kommer att bli saknad här hemma, men jag kommer nog aldrig att göra om det här. Det blev för mycket för både Rocky och jag.

Idag har jag några samtal jag måste ringa. Först måste jag ringa till veterinären och se om vi kan komma in med Rocky för att utföra ett hälsokontroll. Jag misstänker nämligen att det är något som inte stämmer med honom och för att vara på den säkra sidan så vill jag kolla upp det. Han flåsar och hässjar väldigt mycket och jag är rädd att det kan vara hjärtat som strular. Hoppas och ber att han är frisk som en nötkärna!

Samtal nummer två är till en arbetsgivare på en förskola. Förhoppningsvis får jag jobb där, please God!!

Samtal nummer tre är till vårdcentralen. Jag behöver få ny tid så jag kan träffa min läkare och höra huruvida jag ska fortsätta med medicinen eller inte.

Viktigast av allt är att jag kollar upp Rocky först och främst och blir underrättad om hans hälsa. Jag bad igår kväll för honom med tårar som rann och med gråten i halsen. Det går inte att förklara hur mycket den hunden betyder för mig. Han är min enda bästa vän, den enda som alltid finns där för mig och den enda som får mig att vilja kämpa och leva. Jag tackar Gud för att han ledde mig till Rocky.

Vi tar som sagt sovmorgon idag och hoppas och ber till Gud att allt kommer att gå bra.

Just det, innan jag glömmer: jag svarar på kommentaren senare.