Underbart med snö!


Buuuuus<3Snöööööö! Ja, han älskar snö! 

Jag försökte sätta igång med tentan och gissa hur det gick? Alltså, jag kom till syfte delen och sedan var det stopp i skallen. Typiskt. Ska testa att fortsätta nu, men jag har redan intalat mig själv att det är lönlöst. Damn it. 

Söndag.


Så nu är julgranen uppe och gläder!
Tänk att helgen redan är slut. Vad deppigt! Morsan och jag åkte upp till Överby köpcentrum idag och handlade lite grejer. Jag hittade äntligen en bra vattentät jacka och vattentäta skor som man säkert har när man är ute i vildmarken. Haha, men seriöst jag behöver sådana skor när jag är ute med Rocky. Han älskar att vara i skogen och naturen så självklart vill jag också vara där men då behöver jag ha rätt kläder på mig. Skorna blev bra, men jag fick lite skoskav på ena foten. Konstigt. Jackan satt bra, men jag gillar inte riktigt luvan. Aja, det är inte det största bekymret. Huvudsaken är att de är vattentäta och håller mig varm, vilket de gjorde. 

Idag mådde Rocky bättre. Han hade ju lyckats få upp dörren till skåpet där all hans mat och hundgodis låg och hade slukat upp en hel del. Vilket inte är bra. Jag hade kommit hem från gymmet och går in i mitt rum och får se en förfärlig syn. Han hade rivit sönder påsar och kartonger, bajsat överallt. Det var det värsta att komma hem till. Morsan, bless her heart, gjorde rent mitt rum medan jag tog hand om min stackars pojke som hade ätit så mycket att han såg ut som en gravid val. Han hade ont i magen och var allmänt seg, så han fick vila resten av dagen. Vi gick ut bara när han skulle rastas och han fick ta det lugnt hela dagen. Han blev mycket bättre dagen efter, pigg och glad och busig igen. 

Vi var ute i skogen idag och han sprang och skuttade och hade sig hela tiden. Skogen är verkligen hans element, det ser man på honom. Så, därför bestämde jag mig för att spendera mer pengar på bra skor och jacka för att kunna vara mer med honom ute i skogen. Just nu snöar det och jag ser verkligen fram emot att gå ut med Rocky imorgon så han får leka i snön igen. 
Skulle gå och lägga mig...upptäcker att han har lagt sig på min säng och sover så gott. Nej, det finns inte en chans att jag kan väcka honom när han ser så go och bekväm ut. Äskade, busiga pojke.

En vecka senare...

Men ojjjj, har det verkligen gått en vecka sist jag bloggade här? Ojjjj! 
Ja, men jag har väl inte gjort så mycket annat än tagit det lugnt hemma med pojken, börjat gymma igen, julpyntat och gått runt med ångest i bröstkorgen. Ångest över tentan och essän som jag måste börja skriva men inte riktigt klarat av att ta itu med. Jag orkar inte. Just nu känner jag inte för att ens jobba med barn. Jag vill hellre jobba med hundar. Jag vet, varför nu? Jag har två kurser kvar, varför denna uppenbarelse nu? 
Jag tycker dock fortfarande att det är kul att jobba med barn, men ibland vill jag jobba med hundar mer. Usch, jag hatar att jag är en sådan person ibland.
Jag faller för allt. Jag tycker allt är intressant och kul, men det är ytterst få saker som håller mig fast.  
Detta är också en anledning till varför jag är singel. Jag har blivit intresserad av enstaka personer, men efter ett tag tappar jag intresset. Inget och ingen lyckas hålla fast mitt intresse. Känner mig lite som en player, haha. Okej, det är inget att skämta om, men seriöst, det är jättejobbigt att aldrig kunna behålla intresse för någonting. 
Jag undrar konstant vad det är för fel på mig. En del skulle nog trösta med följande ord: "Men du har inte hittat den rätta än, det är därför."
Nej, det är inte därför. Jag hade troligen tappat intresset för den rätta också för jag är en sådan person. Jag minns när jag var en hardcore twilightfan i typ 4 år men så plötsligt en dag rev jag bort alla planscher på väggen, sålde böckerna, gav bort alla twilight saker och liksom totalt förträngde att jag någonsin hade tyckt om filmerna och böckerna. What the hell? 
Ingenting håller mitt intresse föralltid. Mitt intresse rinner ut så småningom och det finns ingenting jag kan göra åt det. Jag kan givetvis kämpa för att behålla det men i slutändan vinner den över mig och jag är kvar där med att spekulera kring vad som komma skall härnäst.  

Jävla player, typ. Hoppar från intresse till intresse. Aldrig riktigt hittar hem. Eller aldrig hittar det rätta. Alltid i jakt på något annat någonstans. Vad göra? 

Robert Pattinson. Ett namn jag inte har kunnat glömma bort. Fråga mig inte varför, jag skulle ändå aldrig kunna ge ett dugligt svar. Vad har det gått nu - typ 7 eller 8 år? Han är definitivt den enda killen jag har haft kvar i mina tankar i så lång tid. Att prata om det ger mig dock inte så mycket frid i skallen. En del av mig kommer helt enkelt alltid att hålla fast vid honom vare sig jag vill eller inte. Det är inget en nu 25-årig som jag är glad över att erkänna, men det är så det är. 

Låt oss vända blad till något helt annat. Vad är det med folk och deras löjliga reaktioner när de får reda på att jag inte äter kött längre? Newsflash: folk kan faktiskt klara sig utan kött!!
Just fuck off. 
Och det finns, tvärtemot populära tron och tyckande, MYCKET annat att äta istället för kött och som faktiskt mättar. Man går inte alls hungrig som många verkar tro. Det handlar inte om att helt plötsligt ha sett ljuset, att man är bättre än köttätare eller att man försöker banta. Seriöst, fuck off. 
Jag klarar inte av att äta kött mer och gjorde det personliga valet att sluta äta kött. Det har inget med någon att göra. Min familj och vänner omkring mig äter på som vanligt och jag dömer ingen pga av mitt personliga val. Alla lever sitt liv och jag respekterar det. 
Det började med att jag kollade på en massa videoklipp på Facebook där en djurrättsorganisation vid namnet PETA gjorde olika undercover filmer på hur djur verkligen behandlas på slakterier. Nej, det var inte första gången jag såg det, men det kom en tidpunkt i mitt jävla liv då jag bara kände att nej nu fan får det räcka. Nog är fan nog. Det är omänskligt och fruktansvärt att behandla djur på det sättet. Jag är en oerhört känslig person och skulle också kunna påstå att jag är en djurvän, så det gör väldigt ont i mig när djur behandlas så illa av människor. 
Jag är starkt anti djurpäls och djurplågeri. Jag känner avsky kring tanken att folk kan bära riktigt päls som har troligtvis våldsamt och barbariskt slitits av ett fullt medvetet och kännande djur. Usch, det är så vidrigt och jag mår fullständigt illa av blotta tanken! 

Jag har väldigt svårt för att förstå människor som påstår att de är rädda för djur, till exempel hundar eller katter. Jag är fan mer rädd för människor än djur. Det är människor som dödar, våldtar, deklarerar krig, stjäl, ljuger, är otrogna och allt annat ont och syndigt. Djur är fredliga varelser. Det är människor som är onda och borde befaras. Det är människor jag inte litar på. 
Haha, det är den det! 

"Jaha, vad är du då - vegan eller vegetarian?" 
Alltså, who gives a shit? Jag är ingenting, jag äter bara inte kött. Punkt slut. 

Rockys första snö.Han var allt glad han! Jag missade min sista praktik dag igår pga sjukdom, men Rocky struntade fullständigt i att jag bar sjuk. Han tvingade ut mig ändå och sprang runt överallt och fick ha sig en stund. Så stod jag där och frös och mådde hur dåligt som helst men samtidigt väldigt glad för Rockys skull. Hans första snö för fan :) 
Det känns inte alls bättre idag. Imorgon ska jag sitta barnvakt men blir jag inte bättre får jag nog stanna hemma. 

Nu väntar vi gäster. Min enda men allra bästa moster och kusin kommer hit om en stund. 

Usch för förkylningar alltså:( Jag sov en stund med Rocky eftersom han hade väckt mig flera gånger under natten och ni vet när man är sjuk så måste man ju sova och vila ut ordentligt. Det får man inte när man har hund, haha. 

Han är alltid i köket med mig, letar efter mat och allt möjligt att äta. Mormor brukar ge honom morot vilket han vill gärna ha just nu. Jösses så stor han har blivit. Min stora pojke<3

Hursomhelst, nu tänder vi lite ljus och tar det lugnt denna eftermiddag.