Slappna av Söndag.


Latar mig i vardagsrummet med familjen. Morsan och jag åkte och handlade en stund och nu är all energi slut. Eller, energin har varit slut i evigheter, men...
Men idag har varit en någorlunda bra dag. Det känns som om jag har kunnat slappna av och liksom orkat lite mer än vad jag brukar göra. Men den där satans huvudvärken har återvänt tredje dagen i rad nu. Mamma tror att det är de antidepressiva pillerna som är orsaken och hon vill att jag ska sluta med dem. Jag vågar dock inte. Jag kommer inte att klara mig utan dem. Så, jag har inget annat väl än att genomlida biverkningarna tills jag får träffa min läkare igen. Åhh. 

Håll...något.

Pappa försöker få mig att bli tjock. Klockan var 11 på kvällen och han blev sugen på McDonalds käk och tänkte inte gå förrän jag också ville ha, även om jag skulle äta det imorgon. Så, jag sa att jag äter vad som helst utan lök men att jag i så fall tänker äta det imorgon istället. Men när dem väl kom hem med allting så kunde jag inte motstå. Hell, jag försökte inte ens motstå...och några minuter senare var allting i magen. Vem äter snabbmat så sent på natten? Familjen Malky. 
Pappa är dock så gullig; han vet precis vad hans äldsta dotter föredrar för mat. 
Visst, min mage klagar som en pain in the ass just nu, men det var värt det. 

Oj, vad mycket klockan är! Jag har vilat ihjäl mig. Det är exakt allt jag har gjort idag. Och det har varit skönt, förutom upplevelsen av ångest och oro som kom och gick då och då under dagen. Men vad ska jag göra åt det liksom? Mina händer är bundna här och situationen är så som den är. 

Vad vill jag?
Sova.
Jag lovar, det är allt. Jag vill bara kunna sova normalt igen och inte vakna upp så många gånger under natten på grund av inre stress och ångest eller mardrömmar. 

The laziness continues.


Usch, vilken vecka. Jag har dock inga planer denna helg och det känns underbart. Jag ska bara spendera min helg på soffan, käka en massa gott och kolla på barnfilmer med Lucas. Inget annat.