Turkisk serie.


BĂ€sta turkiska serie😛. Den Ă€r givetvis dubbad pĂ„ arabiska sĂ„ det gĂ„r att förstĂ„ vad dem sĂ€ger. 
Maria kom förbi en stund och vi satt och tittade pĂ„ serien. Haha, vi har fastnat helt för den. LĂ€ngesedan jag sĂ„g pĂ„ den hĂ€r gamla serien men den Ă€r verkligen jĂ€ttebra😄. 

I need him more desperately than anything else.


En helt okej dag. Jag förstĂ„r dock inte varför det blir som det blir pĂ„ kvĂ€llarna. Jag borde ha lagt mig för lĂ€ngesedan. 
Jag har skola imorgon. Och sedan ska jag dra till gymmet. Fan, jag borde vara i drömmarnas land just nu. Det Ă€r det bĂ€sta med att sova, att man fĂ„r drömma. 

Someone I can understand.

Jag tror att jag förstĂ„r nu varför jag gillar Arrow serien sĂ„ mycket som jag gör. Jag Ă€r inne pĂ„ sĂ€song 3, avsnitt 16 nu. Japp, jag hann ikapp USA som sĂ€nde avsnitt 17 för ett par dagar sedan. Men jag tror jag fattar nu hela grejen med varför jag gillar serien. Okej, förutom faktumet att killen Ă€r troligen historiens snyggaste tv-serie hjĂ€lte. Men jag insĂ„g en annan sak för en stund sedan. Det finns ett annat skĂ€l, och det Ă€r att jag kĂ€nner att jag kan kĂ€nna med hjĂ€lten i serien. Jag förstĂ„r honom. Jag förstĂ„r hur han resonerar och agerar. Han Ă€r en man med mĂ„nga hemligheter och han tvingas spela oberörd och stark nĂ€r tragedier intrĂ€ffar i hans liv, och han tvingas ljuga för dem han Ă€lskar bara för att skydda dem. Och grejen Ă€r att hur mycket han Ă€n försöker skydda dem han Ă€lskar sĂ„ rĂ„kar dem Ă€ndĂ„ alltid illa ut, speciellt nĂ€r sanningen kommer ut. Han vill bara deras bĂ€sta, att dem ska vara lyckliga och sĂ€kra. Han skulle göra bokstavligen allt för att se till att dem inte kommer till skada. Han skulle kunna döda för dem. Han har till och med gjort det. 

Men det som jag kĂ€nner att jag har gemensamt med den hĂ€r killen Ă€r att jag Ă€r ocksĂ„ en person med mĂ„nga hemligheter. Jag brottas ocksĂ„ ofta med vem jag Ă€r och vem jag vill vara. Jag har ocksĂ„ svĂ„rt att lita pĂ„ mĂ€nniskor och liksom slĂ€ppa in nĂ„gon och prata om kĂ€nslor och andra jobbiga saker. Jag stĂ€nger ocksĂ„ ute folk nĂ€r jag gĂ„r igenom saker som jag inte vill besvĂ€ra andra med. Jag intalar ocksĂ„ mig sjĂ€lv att jag gör det för deras eget bĂ€sta, för att de ska slippa behöva stĂ„ ut med det som jag stĂ„r ut med. Jag intalar ocksĂ„ mig sjĂ€lv om att det Ă€r bĂ€st att jag Ă€r ensam - i mitt liv, i mitt lidande, i mina tankar. Jag stĂ€nger ocksĂ„ ute folk och ljuger och gĂ„r omkring med en massa hemligheter som jag inte har nĂ„gra planer pĂ„ att avslöja för nĂ„gon. HjĂ€lten i serien har en tendens att stĂ€ndigt anklaga sig sjĂ€lv för allt ont som hĂ€nder hans nĂ€rmaste eller andra i hans omgivning. Han bĂ€r runt pĂ„ en massa tunga bördor och han tvingas stĂ„ ut med sĂ„ mycket skuldkĂ€nslor att han till slut slutar tro gott om sig sjĂ€lv. Den enda personen som jag har kunnat identifierat mig sjĂ€lv med har varit kung David. Och nu finns det en till, en fiktiv karaktĂ€r frĂ„n en tv serie. SĂ„ typiskt av mig.


Hands down.


Gissa vilken som var min. Inte den med ruccola ovanpĂ„ pizzan. Jag Ă„t en alanya pizza som hade banan (första gĂ„ngen jag Ă€ter en pizza med banan och det var sĂ„ jÀÀÀÀÀkla gott), jordnötter (dog sĂ„ gott), kyckling, oxfilĂ© och currysĂ„s. Fy fan, vad gott det var. Godaste pizzan jag nĂ„gonsin har Ă€titâ€ïžđŸ˜đŸ™ŒđŸ™Œ. 
Kolla vilken skönhet😍.
SĂ„, Maria och jag drog hem till mormor, satte pĂ„ Arrows sista avsnitt av sĂ€song tvĂ„ med varsin pizza pĂ„ knĂ€na och Ă„t och njöt av livet. Haha, hon gillade serien. Och hon tyckte att hjĂ€lten var snygg ocksĂ„. Hahaha, mission accomplished😛.
Ja, vem kan fatta att jag redan har sett klart hela sĂ€song tvĂ„? Det var typ en vecka sedan jag fann den hĂ€r fantastiska serien och nu Ă€r jag redan inne pĂ„ sĂ€song 3. Ha i Ă„tanke att varje sĂ€song har 23 avsnitt och att varje avsnitt Ă€r ca 45-50 minuter lĂ„nga. Fast visst, jag har spolat fram mycket av avsnitten frĂ„n sĂ€song tvĂ„ men jag har inte missat nĂ„got superviktigt direkt. 
Hur mÄnga avsnitt sÄg jag idag förresten? Typ 7-8? Helt sjukt. Jag satt nÀsta halva dagen och bara tittade pÄ min serie. Jag gjorde Ätminstone nÄgot produktivt pÄ morgonen, dvs. jag var pÄ gymmet.

Okej, jag ska sluta blogga sÄ mycket om Arrow serien. Vad sÀgs om att jag sÀger god natt med den hÀr bilden?
HĂ€r hĂ€nger hjĂ€lten. TrĂ€nar och kĂ€mpar. 
Oj, vad varmt det blev plötsligt. BÀst att jag lÀgger mig nu. GudstjÀnst imorgon. MÄste gÄ; har inte nÀrvarat pÄ flera veckor. God natt!