Halloween means nothing to me.

Helt otroligt. Folk firar verkligen halloween fullt ut 0__o
Okej.......
Alla verkar prata om bara halloween just nu som om det faktiskt är en stor högtid att fira. Smaken är baken, I guess.

Anyway...
Jag kom hem för en stund sedan. En stor syrian gäng hade samlats i kyrkans lokal där vi satt och tittade på en skräckfilm och bara umgicks med varandra. Superkass skräckfilm (barnhemmet) men det var bara kul att alla kom och hade det trevligt i några timmar. 
Jag kom inte så långt med tentan när jag var i skolan och skrev, men jag kom i alla fall ett steg längre och sådana positiva tankar behöver jag fler av. 
Jag tänkte dra dit imorgon igen och fortsätta. Jag vet att det är en lördag, men för mig har det ingen betydelse. Jag gör ändå inget speciellt på lördag så jag kan lika gärna sitta i skolan och fortsätta med tentan. Då har man åtminstone gjort något vettigt.
Men innan det, tidigt på förmiddagen, tänker jag dra till gymmet. Det ser jag i alla fall fram emot. Gymmet har nu blivit som typ terapi för mig. När jag är där försvinner hela världen och jag slutar tänka. Härlig känsla.

This I love.


God natt!

Fredag igen. Det går ju så fort.

Hallåååå! Fredaaaaaaag!!! Och jag ska alldeles strax bege mig till skolan och skriva tentan med en vän. På en fredag, ja.
Jag var på gymmet och tränade ben idag och det gick jättebra! :)
Och till lunch blev det kyckling bröstfilé, sötpotatis, grönsaker och kvarg. Lättlagat och tjatigt gott! 


Nu får jag börja cykla iväg då. Må Gud hjälpa mig för inte en chans att jag klarar mig igenom det här utan honom.

It's nice to be with someone who understands.


Alltid lika underbart att umgås med ängeln Maria. Gud, jag hade tappat förståndet utan henne. Världen och verkligheten kan ibland vara och kännas så rå, kall och grym och man kan tappa bort en del av sin identitet på vägen. Men så har Gud ordnat så jag har åtminstone en fantastisk vän som jag kan finna tröst hos och som jag älskar och litar på av hela mitt hjärta. 
Vi träffades och åt hälsosam middag ute. Caesarsallad till mig och räksallad till henne. Jag känner alltid beslutsångest när jag måste välja mellan kycklingsallad eller räksallad. Båda är lika goda, men oftast vinner kycklingen för den mättar bäst. 

Jag hade skrivit ett långt blogginlägg om vad som har hänt mig under de senaste dagarna, men det lät till slut så nedstämt och eländigt att jag kände att det var bäst att radera alltihop. 

God natt!