Fitnessfestivalen, jakten på julklappar och snygga muskulösa män.

Okej, nu har jag tid att blogga innan jag lägger mig. 
Vilken lång dag va! Och kul har det varit. Jag var ju på fitnessfestivalen med mina goa bröder men aldrig mer med dem på sådana grejer. Nej, nästa år måste Maria åka med mig för mina bröder hade alldeles för bråttom och jag fick inte ens möjligheten av att kolla runt ordentligt. 
Det blev lite smakprover men jag hann inte riktigt köpa något. 
Men men, Lucas fick ut något av dagen. Idag var det utan tvekan en av hans bästa dagar. Han njöt verkligen. Hans dröm gick i uppfyllelse när han äntligen fick träffa sina idoler Pansar och Hero.


Det strålade i ansiktet på Lucas. Man kunde verkligen se lyckan och glädjen i hans ögon och på leendet. Det slog allt. Det viktiga var att hans dag blev som han hade önskat och föreställt sig och det kunde nog inte ha blivit bättre. 

Och jag måste bara få säga: Daaaaaaaaamn, that guy is hot!!!
Pansar, eller Peter Blaha som han egentligen heter. Herre min Gud, det där var en man det där. Han är mycket stiligare i verkligheten. Och sedan, för dem som vill veta och anteckna, han tog av sig sin tröja. 
Det blev faktiskt väldigt varmt i luften då, if you know what I mean. 
Pressade ihop käken och log samtidigt som jag höll andan och tänkte: "OhmyGod, sätt på dig tröjan igen innan mina knän ger vika och jag faller ihop på golvet som en säck". 
Tro mig när jag säger att han var riktigt snygg. 

Hursomhelst, sedan stack vi till femman och kollade runt lite. Drog in till BR leksaker och köpte julklapp till min brorsdotter. Jag hatar att köpa julklappar eftersom jag får alltid beslutsångest och vet liksom inte vad jag ska köpa, så då står jag där en hel timme och debatterar med mig själv om vad jag ska köpa och till slut blir jag så frustrerad att jag vill slita ut mitt hår. 
Men jag lyckades låta bli idag.

Och så åkte vi hem sedan. Storebror, svägerskan och brorsdottern var på besök. Underbart - jag hade saknat ihjäl den lilla älskade tösen! Lucas sa något urgulligt om henne ett tag sedan. Han sa: "Jag känner att mitt hjärta slår för henne". Snacka om cuteness overload. 
Barn är ju en gudagåva <3

Och sedan, när de gick hem, åt jag middag. Den första riktiga måltiden denna söndag. 

Bönpasta med grönsaker och kvarg med tonfisk och clemmis. Och självklart en questbar.

Satt och pluggade en stund. Och letade julklappar på nätet. Fick beslutsångest som vanligt, så jag stängde ner datorn.

Och så var det återigen dags att lägga sig. Måndag väntar. Sista veckan av praktiken. Helgen har varit toppen. 
God natt!

I just had to.

Haha, snacka om en rejäl vändning. Jag gick trots allt ner och gjorde det jag hade planerat. Julgranen är uppe och färdig pyntat. Mina bröder och jag satt sedan en bra stund och umgicks och satte på en film. Gud, vad dem är roliga! Det var verkligen smärtsamt att skratta efter att man hade ätit sig proppmätt. Det känns som när man springer när man har håll. Och så bokade vi tågbiljetter till Gbg. Vi tänker nämligen gå på fitnessfestivalen imorgon. Jag gillar faktiskt att gå på mässor och det här blir min första mässa om hälsa och träning. Ska bli jättekul. Inte minst för Lucas eftersom gladiatorerna kommer att vara där och alla som känner Lucas väl vet att han är tokig i gladiatorerna. Han har verkligen längtat efter att få träffa gänget som han beundrar så mycket. Förhoppningsvis slår hans dröm in imorgon. En tidig julklapp.

Tåget åker tio, så vi går och lägger oss nu så att vi orkar gå upp tidigt. Jag mår faktiskt bättre. Konstigt. Jag har inte tagit några värktabletter överhuvudtaget, utan jag har bara druckit citronvatten hela dagen och det känns bättre. Vi får dock se imorgon, om Gud vill, hur det blir. God natt!
Imorse på gymmet...

Sick and tired.

Idag.
Jag har inte varit sjuk på väldigt länge. Sist gång jag var riktigt sjuk var någon gång i januari/februari. Annars har jag bara haft sådana "en dags förkylningar". Men idag känns det inte så bra. Jag la mig sent och vaknade tidigt imorse. Drog till gymmet trots att jag kände mig lite sjuk. Och så körde jag på som vanligt. 45 minuter konditionsträning och ben stod på schemat denna lördag. Jag var där rätt så länge, inte minst på grund av att ett tjejgäng på 4 pers stod och hängde på maskinen som jag ville använda. De liksom turades om, skrattade, skojade och dröjde ett tag. 
Ja, jag blev faktiskt irriterad. Det är ett gym, inte lek och bus landet. Ta och skynda er liksom så att alla kan göra sitt och dra hem någon gång.
Men nej, dem tog sin tid. 

Jag väntar ca 9 minuter på bussen hem, svettig och hängig. Kommer äntligen hem vid 12 och duschar. Fryser ihjäl. Klarar mig dock på något sätt. Snor rinner. Halsen känns äcklig och svullen. Febrig, lite småsur och bara fruktansvärt utmattad. Så har min lördag varit än så länge. Jag orkade i alla fall fixa en god lunch.

Och sedan gick jag upp och la mig. Jag funderar på att ligga i sängen halvdöd resten av dagen. Jag hade planerat att spendera lördagen med familjen och julpynta och fixa julgranen, men jag hittar inte riktigt energin till det. 

Surt.