Handla mat, pannkakor igen och träningsvärk.


Jag var och handlade med mamma och Lucas vid 7 tiden. Jag behövde lite grejer, typ schampo och balsam, mat mm. När jag kom hem gjorde jag bananpannkakor till Robert som precis hade kommit hem från gymmet. Perfekt timing! :D
Och sedan fixade jag något jag kunde äta innan jag skulle gå och lägga mig. Det blev havregurt med sönderdelad rågbröd och jordgubbar. Det blev så bra så och nu går jag och lägger mig. Imorgon har jag kursstart så då måste jag till skolan. Alltså mina beeeen...jag kan knappt gå av träningsvärken. Jag har en känsla av att det kommer att vara dubbelt så smärtsamt imorgon. I surely hope not. 

God natt! <3

Rekord! :)Rekord: 12 och nästan en halv kilometer! Härligt! Min pulsklocka och runkeeper appen visar inte samma mängd förbrända kalorier, men jag litar mer på min pulsklocka då den mäter pulsen. Men jag stoppade klockan ca 10 minuter efter att jag hade sprungit färdigt, och det sjuka var att jag fortsatte att förbränna kalorier, alltså även fast jag slutade springa och pulsen sjönk. Sammanlagt hela 1000 kalorier! Awesome! 

Riktigt sen lunch.Salladsblad, spenat, selleri, gurka, grön paprika, sparris, musslor, räkor, zucchini och hummus/tahini med avokado. Simple and delicious! 

Let's do this!


Ut och springa istället för att träna inne :)