Ledig torsdag.

God morgon! 
Jag lyckades "sova" till nio idag -halleluja! 
Taskigt väder på min lediga dag, men det är helt okej för jag tänker bara vara hemma idag. Träna, äta, vila ut, äta...haha, yep.
Dem här pannkakorna gick mig på nerverna eftersom de ville inte vända sig utan att gå sönder. Jag blir så sur när de inte blir som jag vill. Dumma pannkakor! Men dem blev i alla fall riktigt goda - speciellt med grekisk yoghurt, frysta bär och jordnötssmör ovanpå. Jisses, vad gott! 

Ja...och alldeles strax ska jag låsa in mig i badrummet och borsta tänderna. Och om några timmar ska jag träna. Jag har börjat med ett nytt träningsprogram som har skapats av denna fina tjej: Kayla Itsines.
Gaaah, vilken kropp!! Jag är på väg dit, vänta bara! Men hon äter ganska lite tycker jag. Jag tror aldrig att jag kommer att vilja äta mindre än vad jag äter just nu. Jag gillar mat och jag äter tills jag känner mig mätt. Men den här tjejen funkar kanske inte på samma sätt; alla är ju olika och givetvis kan ju inte alla se likadana ut. Det som funkar på henne, funkar kanske inte på mig. Så är det. Men jag ska jobba hårdare med diciplinen och fortsätta kämpa. Mitt mål just nu är att se och känna mig starkare, bygga upp lite muskler för att få fastare former på ben, rumpa, mage, armar och rygg. Det var ca ett år sedan jag började träna och jag har inte gett upp och tänker aldrig ge upp för den delen heller. Ibland känns det faktiskt som om jag står stilla och ingenting händer med min kropp, men jag kan inte låta känslor ta överhand. 

Jag fortsätter, trots att jag har dagar då jag fullständigt struntar i vad jag stoppar i mig och tänker negativt om mig själv. Huvudsaken är att man aldrig ger upp. Jag snubblar och ramlar, men jag ställer mig upp igen. Jag ser kanske inte så tydliga förändringar med min kropp, men det kommer. Ibland är det kanske träningspassen som inte är för intensiva och ibland kan det vara maten jag äter som saktar ned på mina framsteg. I vilket fall som helst, jag kommer att fortsätta :)

After workout.


Gott efter ett intensivt träningspass!
Och nu: Nya avsnittet av Teen Wolf :)

Kyligare onsdag.

God morgon!
Snabbt fick jag ner frukosten och så cyklade jag till jobbet vid kvart i sju tiden imorse. Nu har jag lite rast och alldeles, alldeles strax ska jag sätta igång och städa. Slutar 2 idag så jag ska allt ta och träna när jag kommer hem. Hej svejs!:)