En lugn frukost innan kaoset bryter ut.


Fullt upp hemma hos familjen Malky, men vi startade morgonen med en lugn frukost. Det är mycket att göra iordning inför nyårsfirandet. Jag gillar inte riktigt allt det här, alltså att man tänker så mycket på vad som ska ätas och göras. Jag gillar när man liksom tar allting lugnt och inte stressar upp sig för småsaker. Det är bara mat, det är inte hela världen. Det kommer antingen att ätas eller slängas; ingen idé att stressa över maten. 

Jag ska alldeles strax bege mig uppåt och ta en dusch medan mamma och syrran förbereder en del maträtter. Jag har gjort mitt och nu tar jag en paus från all mat och gör något annat. 
Later!

Love you lots.

Fullt upp dessa dagar, men nu hinner jag allt uppdatera bloggen med det senaste som har hänt. 
Vi firade syrrans 23 årsdag med en nyttig chokladtårta som både jag och hon gillade. Våra bröder var dock inte lika förtjusta. 


Botten är av dadlar, cashewnötter, kakao och mandelnötter. Chokladmousseen är av avokado, bananer, kakao, agave sirap, vaniljpulver...ja, jag tror det var allt. Busenkelt att göra och den var faktiskt jättegod! Inte lika god som en onyttig och sockerbombad chokladtårta, men tvärsäkert gott för att vara nyttigt. Och så dekorerar man tårtan precis som man vill. Jag hade gojibär, mullbär, nötter, granatäpple, kokoschips och strössel.


Och detta fick jag från min fina syster:

Hennes lycka är sannerligen min lycka <3


Just nu sitter jag på bussen och är på väg hem från gymmet. Några dagar kvar med syrran innan dem åker tillbaka hem. Smärtsamt men jag försöker vara tacksam för dem dagarna dem har varit här <3

Skolan just nu.


Vill heeeeeeem. Eller nej, vill till gymmet och träna. Orkar inte med skola nu :'(

Just be yourself.


Det här var inte allt jag inhandlade idag på Ullared :p

Nu ska syrran och jag lägga oss. Jag ska upp tidigt eftersom jag vill dra till gymmet. Har inte varit och tränat sedan i torsdags. Igår var vi ju på mellandagsrean och idag i Ullared, så jag har varit tvungen att skippa gymmet. Men imorgon, om Gud vill, ska jag få göra det jag älskar att göra. 
Vi kom ganska sent hem så jag hann inte baka en tårta till syrran som fyller år idag. Riktigt tråkigt :( 
Jag hade nämligen planerat att göra henne en chokladig födelsedagstårta, men hon får tyvärr vänta tills imorgon. Hon påstod dock ett flertal gånger att det inte spelade någon roll - bless her heart. Men för mig spelar det roll. Jag vill bara ge henne allt jag förmår ge henne, speciellt när hon är här. Jag försöker liksom passa på och göra det bästa av tiden vi har att spendera tillsammans innan tiden rinner ut igen och verkligheten tar över. 
Man måste ju ta tillvara på tiden och inte ta saker och ting för givet. Jag antar att det är det jag försöker mig på. 

Jag fortsätter tyst uthärda kampen mot otåligheten och självkritiken i mig, och det går väl så där. Jag antar att det mest handlar om att kunna se sig själv i spegeln och se sina felaktigheter reflekteras genom blicken i ögonen och ändå medge att man är okej som man är. Att det är okej att man inte är perfekt. Jag har nämligen nyligen begripit att huvudsaken är att man åtminstone försöker bättra sig, att man försöker göra det rätta, att man försöker sätta andras behov framför sina egna, att man försöker ha tålamod och låter sig ledas av Gud i alla situationer. Man måste ju försöka. Man kan inte påstå att det inte kommer att hjälpa eller gå bra när man inte ens försöker. Jag vet att det i slutändan kommer att vara mödan värt. Man ska aldrig svika sig själv bara för att man anser att man inte duger och att man aldrig kommer att förändras.

Jag tror nämligen också att här är det betydelsefullt att man inte börjar se ned på andra och går omkring med näsan i vädret. Man ska undvika att skryta om sig själv och undivka att låtsas som om att man lever ett perfekt liv. För handen på hjärtat, ingen lever ett perfekt liv, men så många människor försöker med alla knep och knåp att övertyga andra om att de lever ett perfekt liv. Till vilken nytta? Jag vet inte riktigt vad man egentligen tjänar på det. Jag önskar att folk bara kunde vara sig själva och inte känna sig pressade att behöva vara någon annan för att bli omtyckt och så vidare.

Just be yourself. För du är värdefull och älskad så som du är. 
Syrran och jag<3

God natt!