Though none go with me, still I will follow. No turning back, no turning back.

En sak som jag förundras över är hur den jag var och den jag är idag är så skilda. Vi hör inte ihop. Vi är olika. 
Under en lång tid var jag så angelägen om att visa upp min kärlek för kära Rob inför hela världen. Idag älskar jag någon annan mer än vad jag någonsin har älskat honom. Gud. Det är Gud. Hur kan någon betyda så mycket för mig? Hur kan jag älska någon annan mer än vad jag älskar min familj? Är det överhuvudtaget möjligt? 
Jag älskar Gud och jag skäms inte över det. Vad är det som har hänt med mig? Vad har Gud gjort med mig? Plötsligt befinner jag mig inuti en kropp vars tankar och känslor är fullkomligt annorlunda än de gamla jag har känt till. Jag ser folk på stan...och jag ler åt dem. Jag. Jag av alla. Jag känner kärlek för människor som jag förr nästintill avskydde. Jag ser somalier stiga på bussen, och i vanliga fall känner jag irritation och ogillande för dem trots att jag vet bättre, och så plötsligt försvinner de negativa känslorna som om de har blivit nedspolade i toaletten och i dessa känslors ställe uppkommer helt annorlunda känslor - kärlek, medlidelse och accepterande. Jag sitter där och brottas med mina känslor och tankar, och har svårt att välja mellan vad som är rätt enligt Gud och vad som är rätt enligt Djävulen. Djävulen sitter nämligen på ena axeln och spyr ut en massa skäl till varför det är rimligt och okej att jag inte gillar dem, medan Gud å andra sidan försöker få mig att öppna ögonen och se bortom manipulationen och okunnigheten. 
Jag har gjort så mycket fel. Jag har varit så dum och självisk och elak. Hur kan Gud någonsin förlåta mig? Hur kan han ens älska mig? Gud vet att jag inte förtjänar varkens hans kärlek eller förlåtelse, men jag vet att när jag ber om förlåtelse av hela mitt hjärta så kommer han alltid att förlåta och älska mig. Inte för att jag har gjort något bra i mitt liv, inte för att jag har hjälp någon annan - utan för att han är den han är. Han är oändligt barmhärtig och han älskar mig. Så mycket vet jag och det är den här kännedomen som ger mig styrka och kraft och vilja till att fortsätta tro, älska och förlåta andra så som Gud har förlåtit mig. Gud har förändrat mitt liv och jag kan inte förklara med ord hur tacksam jag är. Allt jag vill nu och framöver är att tjäna honom så gott jag kan och hjälpa andra att vända sig till honom eftersom han är det bästa som finns och utan honom är livet och världen vi lever i fullständigt, totalt värdelös och meningslös.
Always keep your eyes on Christ!
Keep believing, keep loving! ♥  

Next: film!

Nu blir det film: Think Like A Man.