Nyår med familjen.


Här sitter familjen Malky och stuffing their faces. Måste verkligen träna hårt imorgon efter all fettmat. Snart smäller det!!!! Är ni redo??!!! Jaaaaa!!!!

Tillbaka till mitt gamla rum.


Det har i princip tagit hela dagen, men nu är vi färdiga och jag är tillbaka på mitt gamla sovrum. Känns skönt ändå. There's room for so many activities!! Haha :p

Huvudvärk. All the time.


Undrar om det här funkar. Jag ska testa det imorgon om huvudvärken inte går över. Jag har haft en hel del huvudvärk på sistone. I princip varje dag. Jag fattar inte varför. Huvudvärken är bara där hela tiden och vill inte lämna mitt huvud ifred. Och sedan besväras jag av min visdomstand. Området kring visdomstanden är så svullet att jag knappt klarar av att tugga mat på den sidan. Ett annat problem som har dykt upp igen är att jag har börjat svettas överdrivet igen. Jag blir svettig bara av att jag sitter och tittar på TV. Jag ska inte börja berätta om mina PMS problem. Det är så frustrerande, speciellt när man inte vet varför man mår som man mår. Visst har jag haft mycket att tänka på, men det är inte så allvarligt. I think.
Äh. Jag går och lägger mig. God natt!<3

Black and white.

Mamma och jag tittade efter nya köksmöbler och vi fick med oss hem en ny matbord med 6 stolar och en matta. 
Svart och vitt :)